Јовица Михајловски: Извини Игор, не те прашав, за Македонија се работи

СДСМ! Подобар министер, не советник, за привлекување инвестиции – странски, домашни, планетарни, од Игор Џамбазов, нема … Posted by Jovica Mihajlovski on Friday, July 21, 2017

Де бе ама рипнавте за законов за пушење?

де бе ама рипнавте за законов за пушење? Па никој не рече да се пуши у администрација, у болница, у фризерница или во ма… Posted by Миа Костова on Wednesday, July 19, 2017

Моето СЕГА и твоето ЗА МАЛКУ

Прави ги нештата ко ќе ти дојде не чекај совршен момент не чекај коцките да се наместат или месечината полна да е налет ако ги бркаме идеалните услови… и само пред себе се оправдуваме со …за малку ќе дојдев за малку ќе те гушнев за малку… ќе те бакнев ќе ти кажев дека те сакам ќе...

Дива лига

Сабајлево кон државен автобус на ЈСП кој застана на автобуска по патници, брзаше човек со една искривена нога, оддалечен десетина метри. Се трудеше колку што може побрзо да оди, бидејќи очигледно не можеше да трча. Шоферов го собра едниот патник од автобуската и си замина...

Најдосадна поза у секс

Најдосадна поза у секс е кд си одоздола а одозгора нема никој — Дарла (@mitevskad) July 18, 2017

Смислата на Галичката свадба

Мислам дека смислата на Галичката свадба е дека после толкава церемонија ќе ти биде незгодно да се разведеш. — Канта Сирење (@SuperExtraBonus) July 15, 2017

Време е за чај

Време е за чај Posted by Zanko Zsh Golaboski on Sunday, July 16, 2017

Радувам му се на дождо како поп…

Радувам му се на дождо како поп на задушница!!! Posted by Кирил Стоименов on Sunday, July 16, 2017

7 причини за патување

Неколку начини на кои патувањата влијаат врз здравјето, научно потврдени Патувањето не само што е душевна храна, туку тоа позитивно влијае врз здравјето. За ова можеби не се потребни особени докази и истражувања, но тие секако постојат, и тоа во голем број. Сите тие се задржуваат...

Гледам „битни“ фаци што секогаш добиваат гратиси, ВИП ложи, најбољи маси по кафеани итн.

Гледам „битни“ фаци што секогаш добиваат гратиси, ВИП ложи, најбољи маси по кафеани итн. а сега се збунка што не добиле карти за фудбалон па ја пцујат УЕФА Ако… гледате ли колку сте небитни, дека „вашето“ поминува само во сељачкиот ...