Женски рулет – петти дел

„Знаеш дека ова не води на арно, нели?“ – рече Тања и го испи шотот виски. „Кога идело пиење на арно па и ти?“ – одговори Кире и го повтори ритуалот. „Тогаш може да направиме еден човечки муабет?“ „Не сум спремен за муабет, не сум доволно пијан.“ „Порано можевме...