Фенг-шуи во Македонија

Фенг-шуи во Македонија: редиш саксии, вртиш огледала наваму натаму, преместуваш мебел и покуќнина, и на крај пак мизерно… Posted by

Прочитај повеќе

Женски рулет – втор дел

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/objavi/zenski-rulet-prv-del/”]Прочитајте го првиот дел[/button] Наредниот ден Кире се разбуди со страшна главоболка. Само што ги отвори

Прочитај повеќе

Зошто треба да бидеш #НаТочак и во зима

Возењето велосипед во зима не само што е полезно за организмот, туку и за околината. Не сте убедени? Ќе станете

Прочитај повеќе