Кои дроги ги преферирате, можеби холестерол? (Видео)

Се надеваме дека дечково не е сериозен, а можда и од холестеролот му е..

Ебола – ¡No pasarán!

По скоро деценија, поминатa во сите фази на пред-клинички и клинички испитувања, конечно – сите инволвирани страни (PHAC, WHO, NewLink Genetics, Merck и други) можат слободно да се пофалат со вакцина која во испитување од III фаза се покажа како 100% ефективна во превенција...

Поубави времиња беа порано…и тие што немаа

“Поубави времиња беа порано…и тие што немаа, имаа по некој динар во џеб”. - Франо Ласиќ

Последниот Божиќ на Џорџ Мајкл. Нека почива во мир

Од тинејџерски идол до долгогодишна ѕвезда Почина познатиот пејач Џорџ Мајкл (53). Тој беше пронајден мртов во својот дом, без знаци на насилна смрт. Веста беше потврдена од страна на неговиот портпарол: - Со големо жалење ја информираме јавноста дека нашиот сакан син, бр...