Никогаш не бев сиромав, но честопати бев без пари

Никогаш не бев сиромав, но честопати бев без пари. Да бидеш без пари е минлива состојба: да бидеш сиромашен е состојба на духот. Мајк Тод

Пијанки со другарите, двапати неделно – за здравје

Наука дечки, наука… Ново истражување од Оксфорд вели дека машките собиранки проследени со пиво не само што се забавни – туку и неопходни.   Истражувањето било спроведено од Робин Данбар, психолог во истражувачката група за социјална и еволуциска невро-наука...

Фчерашни Новости гледајте ги вечер пошто утре можда ќе биде касно

Шестата епизода на “Фчерашни Новости” на Телма во недела 19:10ч Следете ги Фчерашни Новости на:  Фејсбук , Инстаграм  и Јутјуб