Украсете го домот во празничен дух

Раскошни елки, светкави украси, свечено наместена трпеза, празнични мотиви насекаде. Во прилог неколку идеи како можете да го декорирате вашиот дом. Елката најчесто е во центар на вниманието кога станува збор за празничното декорирање на домот. Погрижете се вашата елка да б...

Сакам да сум она што бев кога сакав да сум…

Сакам да сум она што бев кога сакав да сум она што сум сега — x→∞ t=0 (@sheretoto) November 18, 2012