Сплетете преубав шал за само 20 минути!

Сакате да ви е топло во овие студени зимски денови, но исто така сакате да бидете и оригинални? Погледнете го видеото и научете како самите да си направите шал за...

Модерен стан од 42 квадрати кој ќе ве воодушеви!

Практичен, модерен, шик, креативно ќоше во кое ќе се заљубите! Со оглед на тоа дека се работи за 42 квадрати и само една просторија, потребни се добри идеи и функционален мебел, а дизајнерката на ентериерот Марта Родригез баш така го опремила ова ќоше. Квалитетно дрво доминира во...