Најчесто поставувани прашања кога си немажена за време на празниците

1. Кога ќе се мажиш? 2. Колку сте сериозни со дечкото? 3. Какви мачки ќе чуваш кога ќе останеш стара мома? 4. Знаеш дека јајниците имаат рок на траење, така? 5. Зошто уште не знаеш да правиш сарми? 6. Што ти фали што нејќат да те земат за жена? 7. Знаеш дека празн...

Патикиве сонце ми пропуштаат

Патикиве сонце ми пропуштаат, не па вода! — Tom is Love (@egodollaric) December 11, 2012

Нас не ни треба Европа

Не ни треба Европа, ма не ни треба ни Краш! — Кројачот од Панама (@Krojacot) December 13, 2012

Другарка ми напишала на Фејсбук: Сакам што сум тетка

Другарка ми напишала на Фејсбук: “Сакам што сум тетка. Тетка сака како мајка, разбира како баба и теши како сестра” -  Само ќе додадам : ” И сере као фока...

Луѓето не сакаат со туѓа лажица или вилушка да се служат

Луѓето не сакаат со туѓа лажица или вилушка да се служат, а сакаат туѓи жени или мажи — mitkav (@mitkav) December 12, 2013