На 5 минути до молк, да си кажам и ја

На 5 минути до молк, да си кажам и ја pic.twitter.com/Oqsm1xbe17 — Ljubiša (@Sulimanovic) December 9, 2016

Родил се на дeн на предизборeн молк и крстиле го…

Родил се на дeн на предизборeн молк и крстиле го Тихо. — шугар (@opasna_mk) April 27, 2014

Признавам, бев партиски обоен, бев член на партија

” Пред 20 и нешто години, Бора Чорба ми дае една книшка, партиска…. Така искочи и ја да станам член, ете не викам дека… Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Sunday, June 9, 2013 Мојата прва, а се надевам ќе остане и единствена  па...

Сибирските хаски како ѕвезди на неодоливото божиќно видео на Chloé

Божиќната кампања на парфемите Chloé   Францускaта модна куќа Chloé ја презентираше својата божиќна видео кампања за парфеми во која како главни ликови се најдоа кученцата од сортата сибирска хаска Кампањата прикажува шума покриена со снег во која малите хаски се наоѓаат покр...