Мајка ти е курва

Убаво живееја. Кога се роди синчето беа пресреќни. После извесно време стана страшно љубоморен и агресивен. Ги тепаше. И потоа се’ ќе стивнеше како ништо да не било. Беше нејзиниот добар и тивок маж. Комшијата беше доктор за нерви. Еден ден заѕвони на вратата. - Има паранои...

Мајка. Една е…

Ме прашаа: “Што најубаво има направено некоја жена за тебе”. Им одговорив: Ме има носено 9 месеци под срцето и цел живот во него! — Агата Кристи® (@animo_anonimo00) October 20,...

Мое е да те викнам на кафе, твое е…

Мое е да те викнам на кафе, твое е да ме одјебеш дека имаш нешто многу обврски па ќе се договориме друг пат — Курвин Водењак (@Jovanowsky) December 3, 2014

Се моли тој што ја открил Македонија, да ја покрие..

Се моли тој што ја открил Македонија, да ја покрие..со кеш..

Фчерашни Новости гледајте ги вечер пошто утре можда ќе биде касно

Третата епизода на “Фчерашни Новости” на Телма во недела 19:10ч Следете ги Фчерашни Новости на:  Фејсбук , Инстаграм  и Јутјуб