Она кога келнерката у кафич превртува очи…

#ОнаКога келнерката у кафич превртува очи ко да сте и` побарале пичка, а не чаша вода. — Иван Ајнштајн (@IvanAjnstajn) August 26, 2013

Ми фали моето детство

Ми фалат петардите купени кај семкарите карши градежен, ми фали нивното пукање на градски плоштад без споменици……ми фали моето #детство — Кројачот од Панама (@Krojacot) December 4,...