Најдобри музички спотови во 2016 година за љубителите на архитектурата

Сјајни музички спотови со импресивна архитектура и ефективни екстериери Музичките видеа кои имавме можност да ги погледнеме во 2016 година,

Прочитај повеќе

Новогодишната честитка од нас нека биде со песната и спотот на Меморија “Среќна Нова Година”

 Меморија ни го врати сеќавањето на убавото време што го живеевме…

Прочитај повеќе

Дали ние на 31ви ќе испраќаме, ќе дочекуваме, или и едно и друго… или ништо од тоа…

Дали ние на 31ви ќе испраќаме, ќе дочекуваме, или и едно и друго… или ништо од тоа… Се испраќа нешто

Прочитај повеќе

Женски рулет – петти дел

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/objavi/zenski-rulet-cetvrti-del/”]Прочитајте го четвртиот дел[/button]„Знаеш дека ова не води на арно, нели?“ – рече Тања и го

Прочитај повеќе

Да му се насмееш на животот

Да му се насмееш на денот Радувајќи му се ко дете на играчка Да си го сакаш лицето наутро Без

Прочитај повеќе

Женски рулет – четврти дел

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/objavi/zenski-rulet-tret-del/”]Прочитајте го третиот дел[/button] „Леле не ми се верува дека одиме на девојачко кај Тања!“ –

Прочитај повеќе