Те чекам кај Чичко Стоилко

Те чекам кај Чичко Стоилко – ниедно Силбо нема да го замени ова ( да не се сфаќаме погрешно, Силбо се одлични ) Posted by Sanja Stojkovska on Wednesday, November 30, 2016

Семејството пред сè

Реклама која ќе ве потсети дека не мора да преземате радикални мерки за да го соберете семејството за време на празниците, сè што треба е да имате малку почит, многу љубов и да ги знаете приоритетите… Пред...

Нема живот без Кафетин

Ене ми ја главата на ТВ, куглаат со неа. На другата програма еден идиот ја џигери со бејзбол палка. Некој ми кажа дека ја видел како се тркала од врвот на Марково Крувче. Можам да се пофалам дека имам здрава домашна аптека, но кафетин нема ни за лек. Ѕирнав низ прозорецот да ...