Големиот човек од белградскиот автобус! Ова момче ни даде домашна… (Видео)

PrintScreen Се уште има луѓе меѓу нас. Оние кои не се грижат само за нивните проблеми и гледаат што се случува околу нив. Гестот на  ова момче од белградскиот автобус треба да биде пример за сите нас Поточно, како што објави еден корисник на Фејсбук,  а сето тоа го поткрепи...

Трета среќа

Таа беше невработен дипломиран архитект, а тој веќе работеше во една приватна градежна фирма, кога му ја соопшти веста – заминува на постдипломски студии во Шведска откако успеа да добие стипендија во третиот обид. Ја гледаше немо. Потајно се надеваше дека нејзините оби...

Фчерашни Новости – Епизода 2 (Видео)

Доколку не ги гледавте Фчерашни Новости, еве ви ги овде…сервирани на тацна   Следете ги Фчерашни Новости на:  Фејсбук , Инстаграм  и Јутјуб