Едно вдишување – пупунец!

Лани Канада и продаваше шишиња чист воздух на Кина. Македонија би можела да им продава шишиња скопски воздух на државите

Прочитај повеќе

Никогаш не можеш од прва да го најдеш клучот во ташна?

[fblike] Гледам реклама за паметна врата што се отклучува и заклучува со мобилен. Одат со слоганот: „Никогаш не можеш од

Прочитај повеќе

Фчерашни Новости – Епизода 1 (Видео)

Доколку не ги гледавте Фчерашни Новости, еве ви ги овде…сервирани на тацна [button color=”#fff” background=”#3A1B5A” size=”large” src=”https://youtu.be/MYVdBbMv_fA”]Погледнете ја втората епизода

Прочитај повеќе

Скопје е проклет град, знам да го кажам тоа уште одамна

Скопје е проклет град, знам да го кажам тоа уште одамна. Зашто? Поради помодарството и феноменот на толпа, руља, од

Прочитај повеќе

Зошто ти ја даваат дипломата во картонска цефка

Дури сеа сваќам зашто ти ја давале дипломата у картонска цефка. За да можеш полесно да си ја бутнеш у

Прочитај повеќе

Скеч од Дијаспората: “Репортер” (Видео)

 РЕПОРТЕР  BATKA Westeland Production [youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=-2jbWnB-bKM[/youtube] [button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/tag/batka-wasteland-production/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од “BATKA Wasteland Production”[/button]

Прочитај повеќе