Не сум нa вoзрaст зa дa прaвaм непрoмислени глупoсти

Не сум нa вoзрaст зa дa прaвaм непрoмислени глупoсти. Сегa глупoстите ги прaвaм прoмисленo и сo зaдoвoлствo! Posted by Dragan

Прочитај повеќе

Ајмо женички- недеља најлакши дан!

[fblike] Еве ја агендата: -чучнување пред корпата со валкани алишта и селектирање на истите на плочките во купатилото (пуштање на

Прочитај повеќе

Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот

Прашај старец дали жали за работите што ги направил во животот, ќе ти одговори: “жал ми е за оние работи

Прочитај повеќе