Градоначалничката си поднела оставка, а службеничката добила отказ поради статусот!

[button color=”#000″ background=”#fff” size=”large” src=”http://majkatiitatkoti.com/prikaski-za-mali-deca/kalina-kosi-page/”]Можеби ќе ве интересира повеќе од истиот автор[/button]

Прочитај повеќе

Дали мобилните телефони го сменија начинот на кој одиме?

Симптоми на модерното време Најновите научни истражувања покажуваат дека со секојдневната употреба на мобилните уреди значително се промени начинот на кој

Прочитај повеќе

Димот од цигарата секогаш оди кон непушачот

Димот од цигарата секогаш оди кон непушачот, исто како симпатијата кон сељакот. — Мачорот во чизми (@1machka) November 10, 2015

Прочитај повеќе

Неосетно старееме еден покрај друг

И години ќе минат Неосетно ќе не’ жигосаат По косите и кај очите Со бели влакна и пајажинести смејалчиња Со

Прочитај повеќе