Ало, да знаеш дека те сонував ноќеска, сакаш вечер да излеземе?

– Ало, да знаеш дека те сонував ноќеска, сакаш вечер да излеземе? – Не, не сакам да искочиме….фино ти реков:

Прочитај повеќе

Внатрешни врати какви што не сте виделе

Понекогаш надворешните врати можат да бидат необични, но најчесто вратите во домот не се баш многу интересни-, туку се најобични

Прочитај повеќе

Не е важно дали е на Бали или на Водно

„ …Тост… свежо исцеден сок од портокал и кафе… формула за ставање во погон на сите сетила. Уште кога ти

Прочитај повеќе

Видов супер месечина

Викаат вечерва супер месечина, најблиску до земјата, најголема ќе била. Излегов на тераса, се спремам психички цел ден да не

Прочитај повеќе