Чедото

Беше стројна и убава. Можеби најубавата во селото. Со 17 години ја омажија за Ристо, момче од 19 години. Така беше тогаш. Татко му на Ристо отиде на печалба и никогаш повеќе не се врати. Мајка му брзо почина од тага. Останаа сами да си ја куќат куќата. Рожби немаа. Ристо зами...

Секси Лејди

Во природата на жената е да сака постојано да биде секси и привлечна. Похрабрите еволуционисти веројатно ќе речат дека тоа ни е наследство од предците за одржување на видот. Да го привлечеме мажјакот за да не’ оплоди и да оставиме потомство. Желбата за разголување веројат...

Депилирање во слоумоушн

Депилирањето е болна работа, ама утешно е барем тоа што е кратко и брзо. Ама забави го со слоумоушн камера, и добиваш процес на чиста агонија. Ауч. Ауч. Ауч.

Ех да си имав..

Да си имав сега западно-европска платичка, во гаража паркирано едно ново мало спортско аутце за низ град и едно ново големко караванче за на пат, да си имав комотен стан на мое име во Скопје, викендичка во Маврово, уште еден стан во Охрид, еве не мора и викендичка на море, ...