Три причини за солзи

На денешен ден си замина Тоше Проески. Како вчера да беше, се сеќавам на 16 октомври и деновите кои следеа се до неговиот погреб. Не го познавав лично, претерано не ја обожував и слушав неговата музика, ниту пак купував негови ЦД-а. Случајно ми понудија карти за негов концерт...

Значи сакаш син ти да игра за репрезентација?

Сакав син ми да го запишам фудбал Се мислев во кој клуб, ама ај си викам ќе го запишам право во репрезентација Отидов во ФФМ, земав бројче за чекање, ми закажаа после 47 дена, во 9 и 15, и ми нагласија да донесам хипотека и крвна слика од малиот „зошто крвна слика ?“ ...