Квалитет

Луѓето се направени од ултра-квалитетен материјал. Творецот не си играл рулет кога ги создавал. Многу често се случувало некој од

Прочитај повеќе

Стој на раце

Човекот што го силувал кучето е класичен зоофил. Сексуална настраност која е ретка. Лично сум против било која форма на

Прочитај повеќе

Не, не му пишувај. Секогаш има шанси да се сретнете

Не, не му пишувај. Секогаш има шанси да се сретнете во старечки дом еден ден и играјќи новогодишно танго конечно

Прочитај повеќе