И за љубов треба чоек да го бива

Убо велеше баба ми Секој чоек за нешто го бива Ете, некој знај од игла и конец магија да стори Да ти извези убајни за окото да ти одмори Да ти ја пораби со среќа душичката Или Некој знај со железо валцер да игра Та го врти низ раце небаре кревка жена И туку наеднаш некој ук...