Да се плашиш од жена која молчи

Ко ќе и’ згрешиш на жена Моли Бога да ја отвори устата ко чорапа Ко ламја да почни оган да блуе Да ти вреска толку силно Шо и на комшиите страв ќе им биди Од вратата носот надвор да го извадат На жена ко ќе и’ згрешиш Во себе фала да и’ кажиш ако усните ги стисни И веѓи...

Фатил газда златен работник

Фатил газда златен работник и работникот му рекол: пушти ме, ќе ти работам 3 години без плата. — ЗнамТешкоЕ (@Pesimistot) October 7, 2013