Ех да можам….

-Колку е саат?- ја прашувам жена ми -9 ипол -Колку е саат? -10 и пол -Колку е саат? -е аман више, 100 и пол е –изнервирано ми одговара -100 и пол?.. леле закаснив -За што касниш? -сакав во 12 да се убијам -Уби се сега, некој саат више- мање голема работа -А не, не може, ќ...