Тебе ти е ќејф да мразиш и пцуеш, извини

телевизија се гледа за да ти биде убаво Само кај нас намерно го гледаат тој што го мразат за да

Прочитај повеќе

Мамо

„Боже… само да зачука уште едно мало срценце во мене. Се ќе сториме Боже. Се ќе сториме за една малечка

Прочитај повеќе