Сарказмот ве прави покреативни

Истражувачи од престижни универзитети излегоа со теза која го одобрува сарказмот како форма на комуникација бидејќи ја зголемува креативноста Лингвистички објаснето, сарказмот е цинично исмејување, зборување спротивно од она што се мисли со зајадлив тон. Некои го ...