Интервју со Драган Таневски: “Децата се професори по љубов”

Ексклузивно интервју со познатиот писател Драган Таневски Малкумина современици ќе бидат запишани во големата книга за македонските дела. Драган Таневски со извонредното интелигентно писателско перо си обезбеди страници во неа. Баркод.мк: Како за почеток открите нешто за пове...

Човек учи додека е жив

Човек учи додека е жив. Освен Македонецот. Он све знае од раѓање! — Влатко Васиљ (@VlatkoVasilj) October 25, 2012