Тетовирање

Решив конечно фраер да станам и прво што ми текна е да се тетовирам Седам на столица и додека една досадна мува ми лета околу глава му викам на тату-мајсторот „Види овака, на бутинава ќе ми истетовираш злобно смајли, под него некоја песна од Мајаковски по твој избор, продолжува...