Патите ли од „Неделен синдром“?

Можеби прв пат слушате за овој синдром, но сигурно сте го почувствувале во недела попладне Колку што петокот е ден исполнет со надеж и планови, толку неделата е безнадежна и претставува стрес. За повеќето, неделата како последен ден од викендот е тажна а најчесто досадна. За оваа...