Бриши шофершајбна, ама прво прашај (Видео)

When you didn't ask for window cleaning… When you didn't ask for window cleaning…lol Posted by Cars Zimbabwe on Wednesday, July 6, 2016

11 живописни села од целиот свет

Доколку сакате да патувате проверете ја оваа листа од 11 неверојатни села од целиот свет, можеби ќе посетите некое  Kaysersberg Commune, Североисточна Франција Rotenburg, Германија Gudvangen, Норвешка Hallstatt, Австрија Siglufjörður, Исланд Igloo Village, Германија Village...

Сакам

Лето, лето, среде град, истегнати тополи и лад. Сакам мраз, сакам женски газ, маалска кафеана во сенка на планина. Сакам разголени девојки во фонтана, стриптиз на калдрма – што помалку облека, цветни фустани над голи тела. Ракија кога е најжешко – во три, парче сирење и патлиџа...