Фчерашни Новости – Епизода 7 (Видео)

Доколку не ги гледавте Фчерашни Новости, еве ви ги овде…сервирани на тацна

Знаете ли што е Париски синдром?

Сакате да патувате и воопшто не се плашите од летање, мачнини, стомачни тегоби или вируси. Сепак, бидете подготвени дека при средба со нова средина, може да се ...