Летен Хот-Дог

Секое лето има своја приказна. Своја храна. Свои убавини.

Паралелното паркирање е решен проблем

А решението се „повеќенасочни“ гуми, дело на Вилијам Лилијард.

Љубовни зборови без превод

Сложеноста на љубовта низ 13 љубовни зборови кои немаат превод. Уживајте.

Пливањето и многубројните придобивки

Пливањето е еден од најпопуларните и најзабавните летни спортови. Тоа е одличен избор за да останете во форма или да ја добиете посакуваната тежина, да бидете поздрави...

Боб Дилан, анимирано

Анимирано интервју на тогаш 20-годишниот Боб Дилан, пред да стане една од највлијателните личности во историјата на музиката.  

Бучавата е бавен убиец

Постојаната изложеност на бучава бавно но сигурно го загрозува вашето здравје

Ретарди имало и пред Фејсбук

Ретарди имало и пред Фејсбук. Само што сега уредно прават профил па можете да ги читате. 

Совети до идните бруцоши

-У студентските домови не се плаќа струја, така да у секоја соба е обавезно пуштањето на 10 греалици, длабоко, ледомат, фотокопир, печка за пица и слично. -Едно пристигнување у Скопје, за хоумпејџ се поставува www.rezultati.com -Солидно познавање на српската турбо-фолк сцена, з...

Пред триесетикусур години…

. ..пред триесетикусур години имав пирс у нос.. пред триесетикусур години Иво панкерот ми беше најбољи другар.. пред триесетикусур години бев против сите стеги, чекан закони.. пред триесетикусур години мислев дека све ова некогаш ќе се промени.. ..после триесетикусур години п...