Покривот На Куќата На Фондацијата Луј Витон Украсен Со Светлосна Инсталација

“L’Observatoire de la Lumière” Францускиот концептуален уметник Даниел Бурен создаде светлосна инсталација на покривот на Фондацијата Луј Витон која изгледа како калеидоскоп Трудот се темели на архитектонскиот објект за кој е заслужен Френк Гери, а нег...

Римел ја прогласи Кара Делевингне за нов бренд амбасадор

RIMMEL ЈА ПРОГЛАСИ CARA DELEVINGNE ЗА НОВ БРЕНД АМБАСАДОР Rimmel London прогласи возбудлив нов додаток во своето портфолио на бренд амабасадори. Мулти-талентираниот Британски модел и актерка КАРА ДЕЛАВИН се приклучува на Rimmel фамилијата. 23 годишната Лондончанка ќе блесне...

Женско може да напраи се, ама до тоалет сама да отиде НЕ

Женско може сама да испие една флаша, да го истепа дечко ѝ, да иде сама по темни улички, но до тоалет иде со другарка ѝ.