Историјата на рокот

Уникатно патешествие низ историјата на еден од најпопуларните жанрови на музика, претставено преку њузфидот на Фејсбук. History of Rock from Ithaca Audio on Vimeo.

Цитат од “Умрен Човек”

“Омразата без покритие не е маана. Тоа е дијагноза…”