Игор Џамбазов – Мојот Пат (Видео)

Игор Џамбазов ја преработи и препеа на македонски јазик песната „My way”… ја изведе на Златна Буба Мара 2016. Posted by MAJKA TI I TATKO TI on Sunday, February 21, 2016

Сите го слушале Боуви и сите го читале Еко?!!

Svi su slusali Bouvija, svi citali Eka, pa pizda mu materina ko glasa za Nikolica, Dodika, Karamarka, Bakira, Fahra, Djukanovica?!! — Srđan Puhalo (@SrkiPuhalo) February 20, 2016

Прости ми Оче, грешев!

Прости ми Оче, грешев! ете, не сум верник во црква немам влезено којзне од кога верско календарче ниту имам ниту знам што да гледам внатре не постам во петок а да сум искрена не знам ниту да се прекрстам а да не се запрашам дал одлево-надесно беше или… оти уште се прашува...

Хотлајн за алкохоличари

Фејсбук статус: Драган Спасов Дац Хот лајн за алкохоличари; -Сега полека ја вадам ракијата од длабокото… Posted by Dragan Spasov Dac on Sunday, February 21, 2016

Неверојатна изведба на ‘Sultans Of Swing’ на тројцата легендарни гитаристи

Tommy Emmanuel, John Jorgenson и Pedro Javier González ја изведоа “Sultans of Swing“, освен оригиналот од Dire Straits не би можело да биде подобро…