Тато, како настанав јас?

Тато, како настанав јас? - Штркот те донесе сине. - Цар си бе тато, ебеш све живо! — Filip (@Tekinec) January 8, 2013

За женските љубовни предрасуди

Наместо да се опуштат и да уживаат со партнерот, поголемиот дел од жените го анализираат секој негов чекор и нормално, неретко носат погрешни заклучоци. Мажите цело време велат дека жените сакаат да ги комплицираат работите, а француски психолози потврдиле дека предрасудите к...

24 Библиотеки Ширум Светот Од Кои “Боли Глава”

Погледнете ги 24-те изненадувачки, восхитувачки, неверојатни и прекрасни библиотеки ширум светот. The National Library of the Czech Republic – Прага, Чешка Admont Abbey Library - Адмонт, Австрија Trinity College Library - Даблин, Ирска The Royal Portuguese Library ̵...

Македонија Денес: “Ооо… Скар”

“Ооо… Скар” Врвно достигнување во Македонија

БУКВАЛНО: Досадата убива!

Што повеќе се досадувате, пократко ќе живеете – заклучок  на истражувачите од Лондон. Тие  25 години го анализирале животот на повеќе од  7.000 вработени  во јавни претпријатија и дошле до таква информација. Испитаниците кои признале дека често им биле досадно, имал...

Скопјеееееее…мое си

..ќе се наполниш сонце, љубов, воздух, па ќе се качиш на клупа, таму горе високо, највисоко..ќе се вртиш, вртиш, додека не си го свртиш светот кон себе, ко ти што го гледаш и ќе викаш Скопјеееееее…мое си, твоја сум..мамо кажи им дека ...

Ми пружи љубов и внимание..

Ми пружи љубов и внимание.. можеш и алиштава да ми ги пружиш. — Gruzinkerbell (@MarijaNaskova) December 25, 2012

Недела

Кочани има преку десет села а после сабота иде недела шмрка се на мртво, цена багатела после сабота иде недела циганите на плоштадо пеат а капела после сабота иде недела пипни стој на времето игравме кај Газела после сабота иде недела миришеш на праз, а глумеш карамела ...

Твитер е одлично место да се заљубиш

Твитер е одлично место да се заљубиш во карактер. — СивЧереп (@mjaYMARINA) March 16, 2015

Не ми е лута знам

Не ми е лута знам, така ги нацртала веѓите… — Арсен (@bojan_gvg1) January 13, 2015