Што прават комшиите од горе (Видео)

Ако мислевте дека комшиите од горе случајно и ненамерно ви прават врева, размислете пак. Тајната е откриена.

Почина диџеј Бабура

Љупчо Петровски(диџеј Бабура) почина на 44 годишна возраст.