Најновиот тренд за сите родители

[fblike] Ако сте тазе родител, веројатно по секоја цена сакате да сте во тек со најновите трендови во одгледувањето чеда.

Прочитај повеќе

Кореографија во воздушен тунел

Минатата недела во Шпанија се одржа првенство во „нуркање“ во воздушен тунел, а ова е Леонид Волков и неговата победничка

Прочитај повеќе

Тоше и Јас…година 2001

[fblike] Мелбурн, Австралија, 2001 година. Јас сум оној со косата. Тој до мене е Тошка наш. Штета што несакајќи со

Прочитај повеќе