Топ 10 рецепти со пилешко

Пилешкото месо како главна состојка се почесто може да се сретне во голем број на специјалитети кои ни доаѓаат од сите страни на светот. Така, на Јадеме.мк до сега имавме голем број на вкусни јадења во кои меѓу главните состојки се наоѓа токму пилешкото место. Ова се, според нас,...

Шолја за кафе што ви дава енергија и вам и на вашиот смартфон

Во модерно доба што се движи со иновации и нови технологии, не е ни чудо што на едно 18-годишно девојче му текнало дека може да полни смартфони со помош на шолја кафе. Ен Макосински направила шолја за кафе која полни мобилни телефони со помош на топлина. Ова е нејзин втор изум...

Направи Сам: Фудбалче (Видео)

Ви треба кутија за чевли, неколку штипки и малку умешност, и имате инстант фудбалче за да си го вртите за празниците.

Шо сакаш?

- Шо сакаш? – Тебе те сакам! – За тука или за носење? — Машинецот (@Y2KBIOHAZARD) June 15, 2013