Не е проблем да се најде некој кој ќе те сака…

Не е проблем да се најде некој кој ќе те сака , проблем е да се најде некој кој нема да престане… — Малото Тркалце (@MalotoTrkalce) October 30, 2013

Скијаш по Скопје, а душата те боли…

она кога не можеш да го победиш загадувањетои си решил да го искористиш за нешто паметнокако на пр. да скијаш по негоама душата те боли зошто знаешдека под тебе е Скопје во отрови Posted by Zoki Panker Flokbalet on Tuesday, December 8,...

Во животот не е како во приказните…

Во животот не е како во приказните.Ако сте ја загубиле чевличката на полноќ, најверојатно сте биле пијана! Posted by Dragan Spasov Dac on Monday, December 7, 2015