Драга моја 2015

[fblike] Драга 2015 ти простувам за сиот бол сервиран во порцеланско чиниче декориран со разни дребулии натокмен со солени додатоци

Прочитај повеќе

Џабе забраната на автомобили во Милано

Нивото на смог се покачи во Милано и покрај неодамнешната забрана за автомобили и останатите мерки за моторните возила. Според

Прочитај повеќе

Шолја за кафе што ви дава енергија и вам и на вашиот смартфон

[youtube height=”350″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=9Vwq1pkrXNQ[/youtube] Во модерно доба што се движи со иновации и нови технологии, не е ни чудо што на

Прочитај повеќе

Направи Сам: Фудбалче (Видео)

[fblike] Ви треба кутија за чевли, неколку штипки и малку умешност, и имате инстант фудбалче за да си го вртите

Прочитај повеќе

Зората не е само исчезнување на мракот…

Добро утро пријатели мои! Да си буден пред да изрее сонцето, значи да влезеш во невидливата река од вибрации што

Прочитај повеќе

Весна Бејби Петрушевска: Концертот на Игор Џамбазов Поради Влошена Здравствена Состојба Се Одложува

[fblike] Почитувани другари и другарки , и покрај огромната желба на нашиот драг омилен лик Игор Џамбазов да се одржи

Прочитај повеќе