Зодијакот нè погоди во …

Не сме баш по хороскопските знаци, бидејќи доверба во знак нема, особено ако е сообраќаен, ама ете нè бендиса нашиот лав овде, можеби малку духовит ама ни погоди сè…. Лав Продолжете да ги игнорирате советите на оние што се грижат за вас. Фраерски запалете уште една цигара и...

Тренирање баскет или дување трева?

Еден другар тренираше баскет али многу дуваше и почна да му смета и го остави баскетот. — Tom is Love (@egodollaric) November 22, 2015