Џемпер со две лица

Пакуј ми го и тој до него, ќе ги купам двата… Гледајќи вести се сетив на едно убаво и безгрижно време, кога често се идеше у Италија на шопинг. Ќе си речете, од кај па сеа овој, вести го потсетиле на убаво време…ќе разберете на крај. У една радња пробуем еден џемпер...

Журка Со Повод Во Барбакан: Мајка Ти и Татко Ти…100.000 и Кусур Фанови

Едно големо ФАЛА до сите наши фанови Повод за журка очигледно има, тоа е веќе одамна надминатата бројка од 100.000 фанови, која по некои непишани (Фејсбук) правила до 14 -ти ноември би требало да изнесува 111.000 фанови. Поддржани од Porsche Leasing, а пред се од Jame...