Зошто ми наплаќате РТВ такса кога јас немам телевизор?!?

Отишол некој да се жали во МРТВ и вели:- “Зошто ми наплаќате РТВ такса кога јас немам телевизор?!?“- “Имате лаптоп,

Прочитај повеќе

Исповедите на еден Психотичен Ум – прв дел

Добро. Ова ич не беше лесно. Главата ми прска. Олку не сум плачел со години. Ебате пиздата. Што муж ќе

Прочитај повеќе