Булгари Ќе Ги Рестаурира Шпанските Скали Во Рим

Зачувување на историјата Извршниот директор на фирмата”Bvlgari Group” и градоначалникот на Рим го најавиja почетокот на работата на познатиот римски споменик – Шпанските скали Шпанските скали се еден од најпознатите споменици во Рим, но, исто така и важно мест...