Толку блиску…толку далеку

Поблиску ела малку поблиску уште само еден милиметар мхмммммм ете таму застани токму таму каде што си доволно блиску за да те намирисам и доволно далеку да не можам да те дофатам исцртувам невидлива линија во воздухот зад неа те сместувам и пред тебе знак СТОП ставам толк...

На Улица Се Сретнале Теорија И Пракса…

za mene najtužna priča koja ja znam e koga na ulica se sretnale teorija i praksa i koga ne se prepoznale. jebiga. Posted by Saša Pavlović on Monday, October 5, 2015

Белградски хостел каде што ќе се чувствувате како дома

White Owl hostel И кога ќе кажеме “дома” мислиме буквално затоа што овој хотел е создаден со преуредување на еден стар белградски стан во центарот на градот White Owl хостел е еден од поинтересните дизајнирани хостели во Белград, се отвори неодамна, во август ...

10 Причини Поради Кои Децата Треба Дождливиот Ден Да Го Поминат Надвор

Дали сте родител кој на првите капки дожд реагира така што децата од игралиште ги прибира дома? Дали имате обичај поради лошата временска прогноза да го откажете излетот или прошетката со своите деца? Прочитајте ги овие 10 причини за да ја промените оваа навика: 1. Затоа што ...