Инспириран Од “Господарот На Прстените” Изградил Хотел Во Стил На Хобит Куќа На Дрво

Лоциран во Black Hills во Јужна Дакота ова место е совршено за секој фан на Middle Earth. Овој возвишен имот наречен Hobbit treehouse, кој е за изнајмуевање е во сопственост на Gordon Mack, човекот кој беше инспириран од омилениот филм “Господарот на Прстените&#...

И ништо повеќе не есапиш

престануваш да го есапиш времето и да го ишкаш како досадна мува која си ги одмива крилата во твојот чај од нане и почнуваш наместо секунди, бакнежи да броиш минутите ги мериш во џарење еден во друг а часовите во здивови и се фаќаш себе дека некако ти олеснува ког...