7-те Најдобри Секс Позиции За Да Му Помогнеш Да Остане Подолго Во Кревет

Бидејќи навистина, можеш ли да го обвиниш? 7 best positions to help him last longer in bed: http://bsl.io/Dtd Posted by Sex & Relationships on Bustle on Tuesday, September 15, 2015 Погледнете ја галеријата…

Чудо од жени

моите жени се чудо… мајки со шест пара очи за чедата и уште два на тилот (за секој случај) љубовници кои купуваат долна облека во секс шопови и чорапи со жартери пред подзинатите продавачки сопруги кои меѓу перење и пеглање го затоплуваат ручекот и со насмев го пречекуваа...

Видео На Денот: Музиката На Баскетџиите ОД Харлем

                             Видеото е снимено само  во еден кадар  Чомовски шо не ги викне дечкиве у Топ Тема па заедно со Буштур и Лечиќ да подебатираат малку за Македонската Кошарка, а? Posted by Кројачот од Панама on Saturday, October 31,...

Ајде Да Си Играме: Пронајди Фотка Со мене И Тебе И Испрати Ми Ја

 Од денес почнуваме да си играме…  Провери, дома на работа или било каде, дали ти се наоѓа некоја фотка на која сме ти и јас. Сликани некаде, некогаш, приватно, службено, наместено, ненаместено или бико како само да сме ти ијас сами на фотографијата од тоа време. Напиши...

Таман ќе ја засакаш…

Таман ќе ја засакаш и ќе те покани на свадба. — Noevsky (@Abesotie) October 11, 2015

Место со душа: Кочани

Рајот над Кочани, Хотел Градче . Игор вели дека на времето толку се вљубил во тоа место, што едно време не само што бил дел од персоналот, туку таму си имал скоро се што му е потребно. Од четкичка за заби….до гитара. Таму ја напишал “Прирачникот за анти-антиалкохоличари...

Последната Реклама…

Нашата последна заедничка реклама…со мојот најдобар пријател во животот…Бошко, кучето што живееше како човек…