Еден Човек, 90 Инструменти (Видео)

YouTube-рот Joe Penna, кој на својот канал  Mystery Guitar Man,  има нешто помалку од три милиони следбеници, ја отсвири познатат песна „Misirlou“ од Dika Dale  (Која Квентин Тарантино ја преработи за филмот „Pulp Fiction“)...

Oд Понеделник

Ќе почнам да држам диета Ќе престанам да пијам Ќе ги намалам цигарите Ќе избегавам трева Ќе почнам да вежбам Ќе почнам да спремам испит Ќе пешачам до крстот на Водно Ќе одам на забар Ќе ги платам сите сметки Ќе и и призн...

Месечината Пријде Најблиску До Земјата И Стана “Крвава” (Видео)

Во раните утрински часови на 28 септември, Месечината достигна Perigee, точка на патеката во која е најблиску до Земјата Само еден час подоцна, дојде до потполно затемнување, а ретката комбинација на двата небесни настани ја предизвикани т.н. “крвава Месечината”...

Бетонот Кој Впива Вода Е Изум Што Може Да Нè Спаси Од Поплавите

Поплавите минатата година буквално уништија дел од југоисточна Европа, а меѓу погодените земји беа и некои бивши југословенски републики Водата носеше се пред себе, куќи и човечки животи, а најлошото е што никој не може да гарантира дека такви сцени нема да гледаме во иднина. Н...

Ние што немаме фотка на ФБ на плоштад сме посебна врста..

Nie što nemame fotka na fb na ploštad sme posebna vrsta. Doduše zagrozena. Posted by Saša Pavlović on Saturday, September 28, 2013