Tри пати го губам новчаникот и ми го враќаат, не се нормални значи!

Човек три пати го губам новчаникот и ми го враќаат, не се нормални значи Ај изгуби го со пари да видам — ДрЛудиoт (@drludiot) August 26, 2015

Крени према мени

На Цане од Партибрејкерси уопште не му била лоша идејата на гробот да му стои епитаф “крени према мени”. Posted by Кројачот од Панама on Thursday, September 3, 2015

Сонуваш Дека Еден Ден Ќе Истражуваш И Ќе Го Дрмаш Опшеството

Учиш новинарство, сонуваш дека еден ден ќе истражуваш и ќе го дрмаш опшеството и на крај ти даваат да спушташ слики од Мелита и Карлеуша. — Мр Моџо Килингтон (@mojokilington) July 30,...

Места каде што водите се спојуваат

1.The Jialing and Yangtze Rivers meet in Chongqing, China. 2. Alaknanda and Bhagirathi Rivers meet at Devprayag, India
. 3. Arabian Sea meets Atlantic Ocean
. 4. The Atlantic and Arctic Ocean at the Gulf of Alaska
. 5. The Rio Negro and the Rio Solimoes meet in the Amazon...

Годинава нема да фатам боја

Сончевите УВ зраци се штетни. Озонската дупка се шири во јама. Пешкирите на плажите се омеѓени парцели на кои не смее да стапне туѓо стапало. Ниту една природна цицка нема да ми ѕирне под градникот на очите. Водата е гарант валкана, жешка од мочка. Сенка нема ни за лек, но сенк...